5 redenen waarom men voor CTN® kiest

Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 5 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.

1. Kwaliteit

Het klinkt heel cliché maar als bedrijf zijnde weten wij dat hoge kwaliteit het langst duurt. Product kwaliteit en klant relatie gaan immers hand in hand. Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze producten, dat is te zien en te merken. De producten in ons assortiment zijn geschikt voor diverse toepassingen en leveren keer op keer aantoonbare kwaliteit in veel verschillende sectoren.

Onze smeermiddelen worden bijvoorbeeld veelal toegepast in de transport en agrarische sector. Daarnaast zijn onze voegkitten en lijmen door hun kwaliteit en hechtingsvermogen niet weg te denken uit de bouw- en constructiewereld. Ook ons gereedschap wordt al jaren lang naar tevredenheid gebruikt door professionals.

2. Meedenkend advies

Onze specialisten hebben de juiste productkennis en kunnen u alles vertellen over ons assortiment. Of het nu gaat om een vraag over sterke (of flexibele) verlijming, boren of specifieke reinigers, geen vraag is hen te moeilijk.

Daarnaast zijn zij altijd bereid langs te komen om u een demonstratie te geven van het product. Tijdens een demonstratie worden bepaalde producten verder toegelicht en alle voordelen benoemt.

3. Bulk aankopen

Vaak is het voordeliger om in bulk in te kopen. Ook daarom bieden wij u de mogelijkheid om een grote partij af te nemen tegen aantrekkelijke prijzen.

4. Snelle verzending

Heeft u voor 16:00 uur besteld, dan verzenden wij uw pakket nog diezelfde dag.

5. Direct Contact

Op werkdagen van 08:00 t/m 17:00 staan wij voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt ons mailen, telefonisch benaderen of langs komen in onze showroom aan de Inductorstraat 8 in Veenendaal.