Bouten

Bouten

Bouten

Moeren

Schroeven

Schroeven

Bevestigingsmaterialen

ChemTechniek Nederland heeft al uw bevestigingsmaterialen beschikbaar, schroeven, bouten, moeren maar ook ankers, pluggen en draadeinden. Naast lijmen, kitten, smeermiddelen en boren maken wij met bevestigingsmaterialen ons assortiment voor de professionele gebruiker compleet.

Schroeven online

Online uw schroeven bestellen? Van Dynaplus schroeven tot het Proftec assortiment. Bij ChemTechniek vindt u altijd de juiste schroef voor uw werkzaamheden.
Zo bieden wij onder andere;

  • Spaanplaatschroeven
  • MDF Schroeven
  • Tellerkop schroeven
  • Metaalschroeven
  • Vlonderschroeven
  • Gipsplaatschroeven

Bouten en moeren

Ook uw bouten en moeren vindt u online bij ChemTechniek. Daarnaast ook de carrosserieringen, veerringen, sluitringen- en platen. Kortom, voor al uw bevestigingsmaterialen bent u bij ons op het juiste adres.

Draadeinden

Draadeinden zijn bevestigingsmaterialen zonder kop en voorzien van metrisch schroefdraad. Een draadeind is gemaakt van verzinkt staal of RVS en is in verschillende lengtes te bestellen. Wanneer u lengtes korter dan 1 meter nodig heeft, kunt u een draadstuk bestellen of de draadeind verkorten door het gebruik van een haakse slijper. Een draadeind is er in verschillende maten, zo wordt een M8 en M10 draadeind veel gebruikt. Door het gebruik van Chemisch Anker kunt u sterke verbindingen maken in beton.

Offerte aanvraag bevestigingsmateriaal

Gebruikt u veel bevestigingsmateriaal in uw bedrijf? ChemTechniek levert aan bedrijven uit de bouw en industrie en denkt graag met u mee over de inkoop van materialen in uw bedrijf. Zo is het mogelijk een offerte te maken of uw bedrijf te koppelen aan een online kortingsgroep. Geef uw afnames op en wij komen terug met een prijsopgave. Mail naar info@chemtechniek.nl of bel met één van onze collega’s op 0318-821521

Waarom kiezen voor ChemTechniek Nederland

Ruime keuze: Bij ChemTechniek hebben we een breed assortiment aan bevestigingsmateriaal en andere verbruiksartikelen voor de bouw en industrie.
Kwaliteit: We staan garant voor de hoogste kwaliteit. Onze producten voldoen aan bepaalde DIN normen, ETA specificaties en andere keurmerken.
Deskundig advies: Ons team staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste schroef of boor voor uw project. Door onze ervaring delen wij graag onze kennis met u.
Snelle levering: We begrijpen dat tijd essentieel is. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij uw bestellingen vaak dezelfde dag nog kunnen versturen.
Concurrerende prijzen: Bij ChemTechniek bieden we scherpe prijzen. Profiteer van de juiste prijs en kwaliteit verhouding.

Bestel nu eenvoudig via ons nieuwe bestelportaal, en ontdek de vele voordelen hiervan!