Spiraalboren

Metaalboren Geslepen CTN

Spiraalboren Geslepen

Spiraalboren Cobalt

Spiraalboren Cobalt

Spiraalboren Rolgewalst

Spiraalboren Rolgewalst

Metaalboorsets

Metaalboorsets

Hamerboren SDS Plus

SDS-Plus Hamerboren

Stappenboren

Slangenboren CTN

Slangenboren

Hamerboren SDS Max CTN

SDS-Max Hamerboren

Speedboren CTN

Speedboren

SDS Plus Beitels

SDS-Plus Beitels

SDS Max Beitels

SDS-Max Beitels

Draadsnijden

Gazagen Chemtechniek Nederland

Gatzagen

Boren  van ChemTechniek Nederland

Ons boren assortiment is erg divers, als u een boor nodig heeft hebben wij die in het assortiment. ChemTechniek Nederland levert haar boren onder het eigen label CTN. Metaalboren, houtboren en betonboren kunnen wij aan u leveren. Op zoek naar een boor voor een specifieke toepassing? Wij denken graag met u mee.

Metaalboren

Metaalboren zijn er in verschillende kwaliteiten en voor diverse toepassingen. ChemTechniek levert hoge kwaliteit voor de professionele gebruiker. Vaak weet u zelf welke metaalboren u nodig heeft. Toch adviseren wij u graag mocht u nog een vraag hebben.

Ons assortiment metaalboren bestaat uit

Dit assortiment hebben wij beschikbaar in veel verschillende maten. Zo heb je extra lange maar ook extra korte spiraalboren. Zo hebben wij voor iedere klus de juiste metaalboor.

Houtboren

Ook van houtboren heeft ChemTechniek verschillende soorten in haar assortiment.

Een slangenboor wordt gebruikt voor het diep boren in hout, door de vorm van de boor kunt u het zaagsel gemakkelijk afvoeren. Wilt u boren in hard hout? Gebruik dan een azobe boor, deze is speciaal ontwikkelt voor hardhout en zal langer mee gaan dan een standaard slangenboor wanneer deze juist wordt gebruikt.

Deze boor met conische kop beschikt ook over een quicklock aansluiting. De kop heeft een scherpe punt en snijranden, dit vergemakkelijkt het boren. de vorm van de speedboor zorgt voor een snelle spaanafvoer en minimaliseert het splijten van het hout.

De gatzaag wordt over het algemeen gebruikt wanneer beide van de bovenstaande houtboren te klein zijn voor het gat wat moet worden geboord. De diameter van een gatzaag loopt op tot wel 152 mm.

Betonboren

De betonboor is beschikbaar in vele soorten en maten. Wij hebben deze in diverse aansluiting, echter zijn de meest gebruikte aansluitingen SDS-plus en SDS-max.

De betonboren van CTN zijn beschikbaar in 3 uitvoeringen.

  • Uni+ line
  • Premium line
  • Profi line

Deze boren zijn kwalitatief allemaal uitstekend, het verschil ligt in de levensduur van de boor.

Bent u op zoek naar tegelboren, steenboren of beitels? Ook deze producten leveren wij vanuit voorraad.

Voordelig inkopen van uw boren?

Voor al uw boren bent u bij ChemTechniek Nederland op de juiste plek. U bestelt bij ons voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door middel van onze jarenlange ervaring en het direct leveren aan de eindpartij  is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van boren, maar ook van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Ook bieden wij diensten zoals magazijn ontzorging, onze eigen bezorgdienst en een handig bestelportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, status van uw orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert producten uit voorraad, voor 16.00 besteld betekend morgen in huis. Bent u nog geen klant? Vraag dan uw persoonlijke account aan door een mail te sturen naar info@chemtechniek.nl. Wilt u eerst een offerte ontvangen of een bezoek van één van onze technische adviseurs? Wij denken graag met u mee!