Anti Roest Primer

Anti Roest Primer CTN

Anti Roest Primer

Mat/Glans Zwart Coating CTN

Zwarte Coating

Zink Coating CTN

Zink Coating

Zink Galvaniser CTN

Zink Galvaniser

Constructie Primer diverse Kleuren CTN

Constructie Primer

Frame Coating RAL 9011 CTN

Frame Coating 9011

Coatings

Coatings worden aangebracht ter bescherming en het voorkomen van roest, ter afwerking en b.v. conservering. Er zijn veel verschillende coatings elk met hun eigen toepassing. ChemTechniek Nederland levert diverse producten ter voorkoming van roest, als grondlaag of ter afwerking.

Zink Coating tegen roest

Roest is één van de grootste problemen voor elk bedrijf welke met metalen werkt. Roestvorming wordt vaak veroorzaakt wanneer men twee blank geslepen delen aan elkaar wilt lassen. Blank geslepen delen staan vaak bloot aan vochtigheid van uit de lucht, waardoor roestvorming snel plaatsvindt. Wanneer er alleen oppervlakteroest is kunt u onze Zink Coating direct over de oppervlakteroest heen sprayen. Dit heeft met een omvormer in de coating te maken. Als het metaal totaal verroest is moet er wel eerst geslepen/geschuurd worden. Het beste gebruikt u een zink Coating voordat u gaat lassen, u behandeld al van te voren tegen roest. De zink Coating van CTN is geschikt voor C02 en Puntlassen, dit in tegenstelling tot vele zinksprays die op de markt te verkrijgen zijn.

U gebruikt de zink coating als;

  • bescherming van constructies / roestwering
  • Reparaties aan b.v. gegalvaniseerd materiaal
  • Hekwerken
  • Zinkbeschermer
  • Als coating voordat velgen van b.v. trucks/tractoren worden overspoten

Mat zwart of glans zwart coating

Mat zwart of Glans zwart coating wordt veel gebruikt als afwerking van bepaalde oppervlakken, maar kan ook zonder afbladderen direct op een blanke plaat gesproten worden. De producten hebben een zeer laag krijtgehalte waardoor deze niet wit uitslaan. Daardoor zijn onze coatings perfect te gebruiken op o.a. kunststoffen.
Wilt u een zwarte coating voor bijvoorbeeld het bijwerken van chassis? Onze frame coating heeft ral9011 en is hier speciaal voor ontwikkeld.

Constructie primers

De constructie primers van ChemTechniek Nederland zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en dienen als onderlaag van diverse ondergronden. Wanneer er beschadigingen bijwerkt moeten worden is de constructie primer uitstekend geschikt als eerste beschermlaag. Daarnaast wordt het veel gebruik om b.v. doorgeschuurde randen of kanten. Het geeft een uitstekende hechting op hout, kunststof en metaal, maar ook op oude laklagen.

Voordelig inkopen van coatings

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw coatings en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!