Slangenboren CTN

Slangenboren

Speedboren CTN

Speedboren

Gazagen Chemtechniek Nederland

Gatzagen

Houtboren

Boren in hout kan met verschillende houtboren. De houtboren zijn er voor gebruik in hout, maar ook voor het boren in (tropisch) hardhout, zoals Azobé en Bankirai.
Een standaard houtboor heeft een cilindrische of Quicklock aansluiting.

Slangenboor

Een slangenboor wordt gebruikt voor het boren van diepe gaten in o.a. balken. De ruime keuze aan diameters en lengtes maakt de slangenboor een populaire boor bij hoveniers, houtbewerkers, aannemingsbedrijven en verandabouw. Slangenboren zijn veelzijdige en krachtige houtboren die efficiëntie, precisie en veelzijdigheid bieden bij het boren van gaten in verschillende materialen. Of het nu gaat om houtbewerking, bouwprojecten of installatiewerkzaamheden, slangenboren zijn een onmisbaar hulpmiddel voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar perfectie in hun boorwerkzaamheden.

Ontdek de kracht en efficiëntie van speedboren

Speedboren zijn houtboren die een quicklock schacht en een conisch gevormde kop hebben. De kop bevat scherpe snijranden en een centrale punt die het boren vergemakkelijken. Het ontwerp van de speedboor zorgt voor snelle spaanafvoer en minimaliseert houtsplijten tijdens het boren. Een speedboor is een snelle houtboor voor het maken van gaten tot 40 mm. De standaard speedboor heeft een lengte van 150 mm. Daarnaast leveren wij extra lange speedboren met een lengte van 400 mm. Speedboor verlengen? Met een verlengstuk maakt u de speedboor 150 of 300 mm langer.
Naast het boren in hout worden speedboren ook gebruikt voor het boren in gips en kunststof.

Voordelig inkopen van houtboren

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw houtboren en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!