Spiraalboren

Metaalboren Geslepen CTN

Spiraalboren Geslepen

Spiraalboren Cobalt

Spiraalboren Cobalt

Spiraalboren Rolgewalst

Spiraalboren Rolgewalst

Metaalboorsets

Metaalboorsets

Stappenboren

Draadsnijden

Gazagen Chemtechniek Nederland

Gatzagen

Metaalboren voor de professionele gebruiker

Metaalboren zijn er in verschillende kwaliteiten en voor diverse toepassingen. Niet elke metaalboor kan gebruikt worden voor elk soort staal. Als professionele gebruiker weet u meestal zelf welk metaalboor geschikt is voor uw toepassing. Toch adviseren wij u graag mocht u een vraag hierover hebben.

Standaard metaalboor

De standaard metaalboor heeft een cilindrische aansluiting en is volledig geslepen volgens DIN338. De HSS metaalboor is volledig geslepen uit blank M2 staal en heeft een lange levensduur bij gebruik in de meest voorkomende staalsoorten. De boor is er vanaf 0.1 mm tot en met 13 mm en heeft een standaard lengte. Daarnaast is deze ook in lange en korte variant te koop.

Onze standaard metaalboren zijn er ook met een Tin Coating en Cobalt Legering. Hierdoor zijn de boren geschikt voor het gebruik in RVS en gietijzer.

Extra lange metaalboor

Sommige toepassingen vragen om een extra lange metaalboor. ChemTechniek Nederland levert alle metaalboren uit voorraad. Lange metaalboren kunnen ook gebruikt worden voor het boren in hardhout. Echter zijn er daar ook speciale houtboren voor.

Aansluiting metaalboor

Een metaalboor heeft tot 13 mm dezelfde schacht als de gekozen diameter. Wanneer u een grotere diameter boor nodig heeft en deze in een gewone boormachine wilt gebruiken kiest u voor een boor met afgedraaide schacht op 10 of 13 mm. Ook metaalboren met een Morsekonus aansluiting zijn in vele diameters te koop.

Kernboor, Gatenzaag, Stappenboor

Op zoek naar een kernboor, gatenzaag of stappenboor?. Deze metaalboren bieden wij in meerdere varianten. Zo hebben we de standaard kernboren, maar ook in Cobalt versie of TCT variant.

Voordelig inkopen van metaalboren

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw metaalboren en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!