Flexi Foam Pro

Flexi Foam Pro

Parafoam Purschuim

Montageschuim PUR NBS

Parafoam Construct Purschuim

Parafoam Construct NBS

NBS Purpistool CTN

NBS Pistolen

Purschuim

Een purschuim wordt gebruikt voor talloze toepassingen. Het wordt gebruikt voor het verlijmen van isolatiepanelen, afdichten, vullen en isoleren van gaten en kieren. Een flexibele pur wordt gebruikt bij het lucht dicht bouwen van panden en woningen. In de professionele bouw wordt purschuim d.m.v. een pur pistool aangebracht.

Flexibel purschuim voor luchtdicht bouwen

Bij het luchtdicht bouwen wordt er naast een flexibel purschuim ook gebruikt gemaakt van luchtdichte tapes, folies en comprimerend band. Het doel is om ongewenste luchtstromingen te voorkomen, wat bijdraagt aan comfort en energiezuinigheid. Met de CTN Flexi Foam heeft u een zeer elastisch en flexibel purschuim die voldoet aan de eisen voor het luchtdicht afwerken van naden en kieren. Het heeft een A+ label voor VOC gehalte en is getest volgens EN1026 op luchtverlies bij 1050PA. Het flexibele purschuim kan gebruikt worden voor het luchtdicht maken en thermisch isoleren van bewegende voegen rondom raam- en deur kozijnen.

Verwerken van purschuim

Purschuim wordt verwerkt met een purpistool. Schudt de bus met purschuim minstens 20 keer krachtig. Houdt de bus rechtop bij het schroeven op de pur pistool. Tijdens het opschroeven mag de bus niet omgekeerd worden. Hou de bus omgekeerd om het schuim uit te spuiten. Het volume kan gedoseerd worden met de stelschroef. Vul een voeg tot 70%. Bij grotere voegen de purschuim in meerdere lagen aanbrengen en tussendoor met water bevochtigen.
Zet de bus na gebruik altijd rechtop terug.

Pur pistool

Een pur pistool is het gereedschap om purschuim te verwerken. Een pur pistool heeft een stelschroef om het volume van het schuim te kunnen doseren. ChemTechniek Nederland levert diverse pur pistolen in verschillende lengtes. Heeft u een lang pur pistool nodig? Naast de standaard pur pistolen leveren wij deze ook in lengte van 60 cm en 100 cm.
Gebruik een pur reiniger om het pistool na gebruik door te spuiten.

Voordelig inkopen van kitten voor uw project

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw kitten en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!