Accessoires Lijmen en Kitten

Kitpistool Zwart

Kitpistool Zwart van Chemtechniek Nederland

Dit kitpistool bevat een verzinkte stang met gehard oppervlak, manuele drukontlastingsplaat en een robuuste metalen koker houder. Het pistool heeft een ergonomische handgreep voor eenvoudig doseren. Tevens is dit kitpistool voorzien van een anti-dripsysteem. Transmissie 1:18, Ook geschikt voor Chemisch Anker.

Pro Gun

Pro Gun van Chemtechniek Nederland

De Pro Gun 2000 is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen. Het pistool heeft een speciale traploze overbrenging waardoor met zeer weinig kracht het product zeer gelijkmatig kan worden uitgespoten. Het pistool heeft een huls die voorzien is van een bajonet sluiting waardoor het wisselen van een patroon niet langer duurt dan enkele seconden. Tevens beschikt dit kitpistool over een semi-automatische afslag waardoor nadruipen wordt voorkomen.

Afstrijkset 4 st

Afstrijkstrekset 4 delig van Chemtechniek Nederland

CTN afstrijkset voor het gemakkelijk afwerken van kit voegen. Deze set bevat 4 profielen waardoor het geschikt is voor elke voeg. Gebruik de CTN afstrijkset voor het nastrijken van de voeg voor een perfect eindresultaat.

Rugvullig

Rugvulling Chemtechniek Nederland

Ontwikkeld voor het gebruik in statische en bewegende voegen met verschillende uitzettingvormen. Laat toe het verbruik van afdichtingsmassa te verminderen en is bedoeld als voegopvulling.

Eigenschappen

Details