Afbraamschijven

KSM Afbraamschijf Staal

KSM Afbraamschijf CTN

KSM afbraamschijf, de klassieke voordelige afbramer, schuurt licht en met een goede standtijd. Ideaal voor machines met gering vermogen. Deze klassieker onder de afbraamschijven is geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van staal.

RS2 Afbraamschijf Staal

RS2 Afbraamschijf CTN

RS2 afbraamschijf, een veelzijdige afbraamschijf die dankzij het grote verspanende vermogen efficiënt schuurt en een goede standtijd heeft. Deze veelzijdige afbraamschijven zijn geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van staal.

RS24 Afbraamschijf Aluminium

RS24 Afbraamschijf CTN

RS24 afbraamschijf, een afbraamschijf met speciale vulmaterialen die dichtlopen voorkomen en efficiënt en continu schuren waarborgen. Deze afbraamschijven zijn geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van aluminium.

RS28 Alpha Afbraamschijf Staal/RVS

RS28 Alpha Afbraamschijf CTN

RS28 afbraamschijf, een afbraamschijf voor de prijsbewuste vakman, schuurt licht en met een goede standtijd. Ideaal voor machines met gering vermogen. Deze afbraamschijven zijn geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van staal en RVS

RS38 Afbraamschijf Staal/RVS

RS38 Afbraamschijf CTN

RS38 afbraamschijf, een krachtige afbraamschijf met hoge verspaning, goede standtijd en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze afbraamschijven zijn geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van staal en RVS.

RS580 Keramische Afbraam Staal/RVS

RS580 Keramisch Afbraamschijf CTN

RS580 keramische afbraamschijf, een krachtige roestvast stalen afbraamschijf met keramische korrel. Uitermate geschikt voor industriele toepassingen met bijzonder veel slijpwerkzaamheden. Deze krachtge roestvast stalen afbraamschijven zijn geschikt voor het gebruik op de haakse slijper. Geschikt voor de bewerking van staal en RVS. 25 afbraamschijven per doos

Eigenschappen

Details