Bouten

Als u bevestigingsmaterialen zoals bouten bedrijfsmatig wilt afnemen bent u bij ChemTechniek op de juiste plek. Wij leveren professionele kwaliteit bevestigingsmaterialen aan bedrijven. U kunt bij ons al uw producten op één plek inkopen.

Verschillende soorten bouten

Bouten kunnen geleverd word in verzinkt staal of RVS. ChemTechniek heeft onderstaande bouten in het assortiment.

  • Slotbouten
  • Houtdraadbout
  • Tapbout
  • Golfplaatbout

Slotbouten worden veel gebruikt in houtconstructies zoals serres, poorten en overkappingen. De slotbouten hebben een bolvormige kop hierdoor is het niet mogelijk om aan deze kant de bout los te draaien. De bolvormige kop zorgt ook nog eens voor een mooie afwerking. Een tapbout is een bout met een zeskantkop en wordt veel gebruikt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen met behulp van een moer. Tapbouten zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en RVS. Houtdraadbouten worden gebruikt om verschillende materialen aan een houten ondergrond te bevestigen. Deze bouten hebben ook een zeskantkop maar hebben veel grover draad dan een tapbout

Kwaliteit

Bij ChemTechniek Nederland draait het om kwaliteit. Om deze reden zijn onze bouten vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en voldoen deze ook aan de benodigde DIN normen. Dit zorgt voor een garantie van maatvastheid en betrouwbare prestaties. Wij leveren verschillende kwaliteiten zoals een bout van RVS of een verzinkte versie.

Vandaag besteld is morgen geleverd

Als u vandaag voor 16.00 uur besteld heeft, zorgen wij er voor dat uw bestelling vandaag nog wordt verzonden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit kunt u doen op de Inductorstraat 8 te Veenendaal.

Bouten in bulk afnemen? ChemTechniek Nederland levert een breed assortiment bevestigingsmaterialen aan bedrijven uit de bouw en industrie. Bel naar 0318-821521 of stuur een mail naar info@chemtechniek.nl en wij maken een offerte op maat voor u.

Eigenschappen

Details