Gatzagen

Gatzaag Metaal HSS 4/6 TPI

Gatzaag Metaal van Chemtechniek Nederland

Bi-metaal gatzaag voor het boren in de meest voorkomende staalsoorten. Om accuraat gaten te boren/zagen in de meest voorkomende staalsoorten en roestvast staal. Deze gatzaag beschikt over HSS M2 tanden die nauwkeurig en zeer duurzaam werken. De variabele vertanding 4/6 TPI zorgt voor extreem snijvermogen in staal en de positief nageslepen tanden zorgen voor langdurig gebruiksgemak.

Gatzaag Cobalt 8% | 6 TPI

Gatzaag Cobalt Chemtechniek Nederland

Gatenzaag Cobalt met HSS geslepen tanden uit M42 staal. Boren met een cobalt gatenzaag in combinatie met Boor en Snijolie garandeert een lange levensduur. Geschikt voor het gebruik in hout, RVS en staal.

Gatzaag TCT

TCT Gatzagen van Chemtechniek Nederland

TCT gatzaag, voor het maken van mooie ronde gaten in gips, kunststof, steen en tegels en diverse houtsoorten. Denk hierbij aan MDF, Triplex, Constructiehout, Multiplex, Laminaat en spaanplaat. De TCT gatzaag heeft carbide tanden, dit zorgt voor een lange levensduur van de gatzaag. Te gebruiken in combinatie met een snelwisselhouder en centreerboor.

Snelwisselhouder Gatzaag

Gatzaaghouder van Chemtechniek Nederland

Snelwisselhouder voor Gatzaag Bi-Metaal. Maak uw keuze uit een snelwisselhouder met Cilindrische, SDS aansluiting of Zeskant aansluiting.

Eigenschappen

Details