NSF Smeermiddelen

NSF Smeermiddelen

Chain Lube (NSF – Food)

Chain Lube Kettingspray NSF CTN
Kettingspray NSF H1 geregistreerd voor gebruik in levensmiddelenindustrie. Chain Lube is een sterk hechtend transparant dun smeervet / kettingspray op basis van zuivere medicinale olie en smeerstoffen. Verhindert slijtage, corrosie en water absorptie. De vaste smeerstoffen hebben een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en zijn inert. Chain Lube is toepasbaar daar waar een blijvende goede smering vereist is.Voor het smeren van transportbanden, kettingen, scharnierpunten, bedieningskabel en glijlagers. Voor open en gesloten systemen, aandrijfsystemen, ook in vochtige milieus. Voor alle soorten geleidingen, kabels, stangen en kettingen. ook bij hoge omtrek-snelheden.

Nutri Pro (NSF – Food)

Nutri Pro Multispray NSF CTN

Universeel smeermiddel NSF H1 geregistreerd voor gebruik in levensmiddelenindustrie. Nutri Pro is een hoogwaardig universeel smeermiddel met langdurende smeer- en beschermingseigenschappen. Voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties en alle soorten draai of schuifconstructies waarbij medicinaal zuivere olie vereist is, bijvoorbeeld in de levensmiddelen industrie. Voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties en alle soorten draai- of schuifconstructies waarbij medicinaal zuivere olie vereist is, bv. in de levensmiddelenindustrie.

Food Grease (NSF – Food) – Lube-Shuttle

Food Grease Smeervet NSF CTN

Smeervet NSF H1 geregistreerd voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. CTN Food Grease is een sterk hechtend wit/transparant smeervet op basis van zuivere medicinale olie en smeerstoffen. Verhindert slijtage, corrosie en water absorptie. De vaste smeerstoffen hebben een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en zijn inert. CTN Food Grease is toepasbaar daar waar een blijvende goede smering vereist is. Toepassingen: Voor het smeren van transportbanden, kettingen, scharnierpunten, bedieningskabel en glijlagers. Voor open en gesloten systemen, aandrijfsystemen, ook in vochtige milieus. Voor alle soorten geleidingen, kabels, stangen en kettingen. ook bij hoge omtrek-snelheden.

Voordelen NSF Smeermiddelen

  • Zeer goede hechting
  • Verhinderd corrosie
  • Verdringt water

Eigenschappen

Basis : Medicinale oliën
Industrie : Levensmiddelen
Kleur : Transparant

Details

  • NSF-Geregistreerd H1
  • Voor levensmiddelenindustrie
  • Op basis van medicinale oliën