Schroeven

Ons aanbod

Online uw schroeven bestellen? Van Dynaplus schroeven tot het Proftec assortiment. Op ChemTechniek vindt u altijd de juiste schroef voor uw werkzaamheden.
Zo bieden wij onder andere;

  • Spaanplaatschroeven
  • MDF Schroeven
  • Tellerkop schroeven
  • Metaalschroeven
  • Vlonderschroeven
  • Gipsplaatschroeven

Tellerkopschroeven en spaanplaatschroeven worden in de bouw erg veel gebruikt. Wanneer gebruikt u dan een spaanplaatschroef en wanneer gebruikt u een tellerkopschroef?

Spaanplaatschroef: Ook wel de universeelschroef genoemd, is geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden in hout. De schroeven beschikken over een zelfborende snijpunt en hebben een grove spoed zodat ze snel kunnen inschroeven. De freesribben onder de kop zorgen voor de beste verzinking in het hout.
Tellerkopschroef: Ook bekend als houtbouwschroeven worden vooral toegepast in de hout- en constructiebouw. De grote schotelkop zorgt voor een stevige houtverbinding. Deze kop zorgt ook voor een hoog klembereik, hierdoor zijn de tellerkopschroeven dus zwaarder te belasten.

Offerte aanvraag schroeven

Gebruikt u veel schroeven in uw bedrijf? ChemTechniek levert aan bedrijven uit de bouw en industrie en denkt graag met u mee over de inkoop van materialen in uw bedrijf. Zo is het mogelijk een offerte te maken of uw bedrijf te koppelen aan een online kortingsgroep. Geef uw afnames op en wij komen terug met een prijsopgave. Mail naar info@chemtechniek.nl of bel met één van onze collega’s op 0318-82151

Eigenschappen

Details