SDS-Plus Hamerboren

Power Hamerboor SDS Plus 4 Profi Line

Power Hamerboor SDS-Plus

Hamerboor Power is een robuuste 4-snijder betonboor met SDS Plus aansluiting uit onze Profi Line. Zeer geschikt voor boren in gewapend beton met snelle stofafvoer. De Profi Line Power SDS plus betonboor staat garant voor een hoge slijtvastheid en een uitstekende krachtoverbrenging. De robuuste boorkop boort met gemak in gewapend beton en heeft 4 carbide snijkanten. De boorkop is zo gepositioneerd dat het vastlopen op wapening wordt voorkomen. Daarnaast heeft het een sterke centreerpunt waardoor de positionering zeer precies verloopt. Past direct in alle hamerboormachines met SDS-plus en HILTI TE-C aandrijving.
Alles SDS betonboren uit onze Profi Line hebben het PGM kwaliteitsmerk. Dit houdt in dat deze boren worden geproduceerd volgens de strenge voorschriften en kwaliteits-eisen van het onafhankelijke Duitse instituut Prüfgemeinschaft Mauerbohrer. Boren met deze hamerboren garandeert exacte geometrische gaten voor veilige bevestiging van goedgekeurde pluggen en ankers in beton en metselwerk.

Hamerboor SDS-Plus Mach 4 snijder

Hamerboor SDS Plus Mach 4-snijder

Hamerboor Mach4 betonboor is een SDS Plus betonboor met 4 snijder kop. Voor het kloppen in steen en (gewapend) beton. Boort snel en nauwkeurig gaten in beton. Rechte spiraal met extra stap voor een verbeterde afvoer van gruis.

Eigenschappen

Details