Secondelijmen

Secondelijmen

Secondelijmen zijn industrielijmen waarbij een hechting wordt verkregen zodra er geen zuurstof tussen de te verlijmen oppervlakken is.
Een secondelijm is in meerdere varianten verkrijgbaar. Zo zijn er secondelijmen in gel vorm en met een hoge of lage viscositeit. Afhankelijk van de toepassing kan er een juiste keuze gemaakt worden.

Toepassingen

Een secondelijm wordt gebruikt voor het snel lijmen van o.a. kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk.
In combinatie met een Power Filler kunt u oneffenheden, gaten of scheuren repareren.

Secondelijm CTN

Super Glue

Super Glue is een hoogwaardige universele vloeibare secondelijm. Super Glue is een 1-component lijm dat geen oplosmiddelen (solventen) bevat en voornamelijk uit ethylcyanoacrylaat monomeren bestaat. Tevens is het bestand tegen temperaturen van -25 graden tot +83 graden. Ook bestand tegen oplosmiddelen, olie en benzine, temperatuursverschillen en atmosferische omstandigheden. Lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk.

Super Glue GS

Super Glue GS is een secondelijm met hoge viscositeit, ideaal voor het verlijmen van rubberen ringen. Perfect te gebruiken in combinaties, metaal, kunststof, rubber, epdm-elastomeer, glas/keramiek en poreuze materialen. Super Glue GS wordt veel gebruikt in combinatie met CTN Power Filler.

Power Filler

CTN Power Filler is een speciaal granulaat en vult gaten, scheuren en heft oneffenheden op. Power filler versterkt de kleinste delen, wordt steenhard, is schuur- en overspuitbaar. Te gebruiken in combinatie met C063 Super Glue GS en eventueel CTN C061 Activator.

Activator C061 CTNC062 Super Glue Gel CTN

Super Glue Gel

CTN Super Glue Gel is een vullende lijm om bijvoorbeeld niet vlakke en poreuze ondergronden te verlijmen. De gel blijft perfect op de plaats en vloeit niet weg daar waar het wordt aangebracht. Super Glue Gel heeft een zeer lange open tijd, wat u tijd geeft de te verlijmen onderdelen in positie te brengen. Overschilderbaar en schuurbaar. Temperatuurbestendig -55 tot +Gesc80 graden. Voor het snel repareren en verlijmen van bijna alle moderne kunststoffen en metalen. In combinatie met C061 Activator reageert de gel direct en brengt een optimale verbinding tot stand.

Activator

Met behulp van CTN activator wordt het moment bepaald waarop de lijm per direct reageert en een optimale verbinding tot stand brengt. CTN Activator wordt overal toegepast waar de omstandigheden voor een optimale uitharding niet gunstig zijn. Dat kunnen onder andere inactieve oppervlakken, grote spleten, extreem poreuze oppervlakken en grotere oneffenheden zijn. CTN Activator kan zowel voor de verlijming (eenzijdig) als na het aanbrengen van de lijm op het te verlijmen oppervlak gesproeid worden.

Onze secondelijmen zijn ook in grootverpakking (500 ml) verkrijgbaar

Advies Secondelijm

Twijfelt u over de juiste secondelijm voor uw toepassing? Bent u op zoek naar een private label oplossing? Bel ons op 0318-821521 of stuur een e-mail aan info@chemtechniek.nl. Wij helpen u graag.

Eigenschappen

Inhoud : 20 gram
Inhoud Activator : 200 ml
Temperatuurbestendig : divers bereik
Verpakking : 25 stuks/doos

Details

  • Brengt een snelle verbinding tot stand
  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Hoge en lage viscositeit