Spiraalboren

Spiraalboren Geslepen

Spiraalboor HSS Geslepen
Spiraalboor Geslepen CTN

HSS Spiraalboor metaal geslepen voor intensief boren in metaal en staal. De professionele metaalboor voor de veeleisende gebruiker. Met de innovatieve SplitPoint en snijhoek van 118 graden is centeren overbodig. De boor is geslepen uit één stuk M2 staal, wat deze boor zeer duurzaam maakt. Maatvastheid onder norm DIN338 maakt deze boor zeer fijn in gebruik en is voor zeer specifieke millimeters te gebruiken.

Spiraalboor kort HSS
Spiraalboor Kort CTN

HSS Geslepen spiraalboor kort, voor het intensief boren in metaal en staal. Om accuraat gaten te boren in gelegeerd en ongelegeerd staal. Deze geslepen boren ( ook wel plaatboor genoemd) werken nauwkeurig en zeer duurzaam. De maatvastheid onder norm DIN1897 maken deze boren zeer fijn in gebruik en voor zeer specifieke millimeters te gebruiken. De 4-vlaks SplitPoint en de 118° snijhoek zorgen voor optimale boring in diverse metaalsoorten zonder te centeren.

Spiraalboor lang HSS
Spiraalboor Lang CTN

Een lange spiraalboor, volledig geslepen uit één stuk staal. Dit zorgt voor een sterke boor met een lange levensduur. De boor is voorzien van een innovatieve SplitPoint, dit voorkomt het weglopen van de boor. De snijhoek is 118 graden. U boort met deze boor in de meest voorkomende staalsoorten, de boor heeft een hoge boorsnelheid (HSS).

Spiraalboor extra lang
Spiraalboor Extra Lang CTN

Een extra lange metaalboor voor het boren van diepe gaten in de meest voorkomende staalsoorten. Vooral geschikt voor het boren in plaatstaal, constructiestaal en gietijzer. Met een snijhoek van 118° en aangebrachte SplitPoint is deze ijzerboor zeer nauwkeurig en duurzaam. Centreren is overbodig! Tip: Gebruik Boor en Snijolie om de levensduur van uw boor te verlengen.

Spiraalboor dubbelzijdig
Spiraalboor Dubbelzijdig CTN

Dubbelzijdige spiraalboor voor het accuraat boren in de meest voorkomende staalsoorten. Volgens DIN norm 1897 en met een snijhoek van 118°.

Eigenschappen

Details

  • Vervaardigd uit M2 staal
  • Volledig geslepen
  • Duurzaam
  • Met splitpoint