Spiraalboren Cobalt

Spiraalboor HSS Cobalt

Metaalboor Cobalt

Hoogwaardige kwaliteit HSS cobalt spiraalboren voor boren in harde metalen zoals RVS, Inox, koper, brons, messing en gietijzer. Onze metaalboren hebben een 5% cobalt legering en een unieke innovatieve splitpoint in een hoek van 135 graden. Dit zorgt voor een sterk verbeterde centrering bij het aanboren.

Spiraalboor kort M35 Cobalt

Metaalboor Cobalt Kort

Cobalt Spiraalboor HSS geslepen in een korte uitvoering. Is geproduceerd uit één stuk staal met toevoeging van Cobalt. Cobalt is een keihard materiaal wat met de legering wordt toegevoegd waardoor de hardheid van de metaalboor omhoog gaat. Wanneer u in hardere metaalsoorten en RVS wilt boren is deze plaatboor geschikt. Snijhoek van 135 graden.

Spiraalboor Cobalt afgedraaid

Spiraalboor Cobalt Afgedraaid

Cobalt metaalboor High Speed Steel HSS. Hoge taaiheid. Zeer geschikt voor het boren in ongelegeerde staalsoorten zoals constructiestaal, gietijzer en plaatstaal. Rechtssnijdend, 135 graden snijhoek. Volgns DIN338. Boren afgedraaid op 10 en 13 mm.

Spiraalboor Cobalt Metaal&Hardhout

Metaalboor Cobalt TL

Spiraalboor van M35 staal met cobalt legering voor het boren in RVS, koper, brons, gietijzer en hardhout. Zeer duurzame metaalboor, zelfs bij intensief gebruik. Door zijn parabolische spiraal voert het spaanders snel af en kan hij zijn hitte snel kwijt. De boren zijn volledig geslepen met op de kop een splitpoint van 130 graden, wat centeren overbodig maakt. Volgens DIN338.

Puntlasboren Cobalt

Puntlasboor Cobalt

Puntlasboor HSS geslepen Cobalt. Cobalt puntlasboren zijn vervaardigd uit HSS M35 staal. Door het toevoegen van cobalt krijgt de boor extra hardheid. Dit zorgt naast een lange levensduur, ook voor het presteren in moeilijk te verspanen staalsoorten. De puntlasboor is volledig geslepen, dit houdt in dat u een zeer scherpe nauwkeurige boor heeft.

Eigenschappen

Details