Spiraalboren Rolgewalst

Spiraalboor HSS Rolgewalst

Metaalboor Rolgewalst

Spiraalboor rolgewalst. De meest gebruikte metaalboor is de Spiraalboor rolgewalst HSS. Deze boren zijn minder hard dan de HSS geslepen metaalboren, maar van uitstekende professionele kwaliteit. Een rolgewalste metaalboor wordt gebruikt voor het boren in de meest voorkomende staalsoorten, maar ook wel in kunststof of zelfs zachte houtsoorten. Een metaalboor van rolgewalste kwaliteit heeft een hoge taaiheid. De boor zal eerder buigen dan dat deze breekt. Met een snijhoek van 118° en geproduceerd volgens DIN338 is deze metaalboor aanzienlijk voordeliger dan de volledig geslepen metaalboren.

Spiraalboor afgedraaid

Spiraalboor Rolgewalst Afgedraaid

Spiraalboor Metaal rolgewalst met afgedraaide schacht op 10 mm en 13 mm. Deze kwalitatieve staalboor met afgedraaide schacht is een perfecte keuze voor het boren in gelegeerd en ongelegeerd staal. Door de afgedraaide schacht is hij geschikt voor boren van grote diameters in kleine boormachines.

Spiraalboor Morsekonus

Spiraalboor Rolgewalst Morsekonus

Morsekonus metaalboor rolgewalst HSS. Deze boren zijn minder hard dan de HSS geslepen metaalboren, maar van uitstekende professionele kwaliteit. Een rolgewalste morsekonus metaalboor wordt gebruikt in boorkolommachines en zijn geschikt voor het boren in de meest voorkomende staalsoorten , maar ook wel in kunststof of zelfs zachte houtsoorten. Een metaalboor van rolgewalste kwaliteit heeft een hoge taaiheid. De boor zal eerder buigen dan dat deze breekt. Met een snijhoek van 118° en geproduceerd volgens DIN345.

Eigenschappen

Details