Smeersysteem met de LubeShuttle

In onze nieuwe productvideo lichten we een aantal van onze nieuwe producten toe door middel van duidelijke demonstraties.

  • Reinigen met de Rapid Cleaner
  • Smeervet PTFE ProTef Grease Lube Shuttle vetpatronen
  • Vetvernevelpistool op lucht, Eco LubeShuttle
  • Schaarvetspuit LubeShuttle met vetnippelklem


 

Reinigen met de Rapid Cleaner

De Rapid Cleaner is een industriële reiniger met een hoog reinigt vermogen. Schoon smeervet moet u nooit op oud vet aanbrengen, dit heeft een negatieve invloed op de werking van het nieuw aangebrachte smeervet en dat is natuurlijk zonde. Daarom is het van belang om het materiaal te reinigen alvorens u smeervet aanbrengt. Het reinigen met de Rapid Cleaner is eenvoudig en dit product verwijderd snel vet-, vuil- en olieresten.

Smeersysteem schroefpatronen ProTef Grease – smeervet

De PTFE ProTef Grease wordt vooral ingezet waar een hoogwaardige smering vereist is. Dit smeervet is van hoge kwaliteit en daarom bestand tegen extreem hoge (schok)belastingen. Geschikt voor pen- en busverbindingen van graafarmen op graafmachines of agrarische machines. Of juist voor de smering van steunlagers van gieken en opbouwmasten van hijskranen. Dit smeervet is voor vele toepassingen geschikt.

Smeersysteem met het Spuitpistool voor vetverneveling

ChemTechniek Nederland heeft een nieuw innovatief product op de markt gebracht waarmee u eenvoudig hoogwaardig smeervet kunt vernevelen. Smeervet aanbrengen met een kwast of roller kost veel tijd, is vaak een smerige klus en is ook onvoordelig in verbruik. Lube Shuttle Vet Vernevelen

Voordelen van het gebruik van het vetvernevelpistool in plaats van het smeren met roller of kwast:

  • Spuitpistool Eco LubeShuttle druipt niet
  • Duurzaam, economisch en eenvoudig in gebruik
  • Nooit teveel vet aanbrengen (dunne filmlaag)
  • Bespaart veel tijd en voorkomt vieze handen
  • In alle standen vernevelbaar
  • Diverse instelmogelijkheden

Smeersysteem met de CTN Schaarvetspuit LubeShuttle

Een vetnippel wordt gebruikt om de draaiende onderdelen van een machine of werktuig te voorzien van voldoende smeervet. Voor het smeren van vetnippels heeft CTN de schaarvetspuit voor LubeShuttle vetpatronen. Deze schaarvetspuit is eenvoudig in gebruik. Door middel van het gebruik van de vetnippelklem heeft u twee handen vrij voor het bedienen van de schaarvetspuit. De vetnippelklem zit strak op de vetnippel geklemt waardoor wordt voorkomen dat vet langs de nippel heen geperst wordt. Deze klem is bestand tot een druk van maar liefst 690 Bar. Zodoende is deze klem ook geschikt voor accu- en pneumatische vetspuiten. Met de hendel is deze klem eenvoudig weer ontkoppelbaar. Smeren zonder knoeien is een feit met dank aan deze vetnippelklem!