Voeg afdichting

Perfecte voeg afdichting met Pro Seal

Als professional wilt u natuurlijk goed werk leveren en verzekerd zijn van een mooi eind resultaat. Hieronder vindt u een handig stappenplan voor het voegen en afdichten van badkamers en sanitaire ruimtes. Met onderstaande 4 stappen bent u verzekerd van een goed resultaat. Onze CTN® producten zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit, dat ziet en merkt u meteen.

  • 1. Reinigen & Ontvetten

Op een vet- en vuile ondergrond zal niks hechten. Daarom is het belangrijk om een schone basis te creëren waarop de voeg perfect afgedicht kan worden. Alvorens u begint met afdichten is het belangrijk om het oppervlak goed schoon te krijgen en te ontvetten met de CTN® Solvent Cleaner. Dit product vervliegt snel, waardoor u de perfecte droge ondergrond heeft. CTN Solvent Cleaner gebruikt u wanneer er afgedicht wordt met ProSeal kit.

  • 2. Clean Primer

De volgende stap is het aanbrengen van de CTN® Clean primer om zo een goede hechting op kunststoffen te garanderen. Vaak is het kunststof meerdere malen gerecycled waardoor er hechtingsproblemen kunnen ontstaan op bv. douchebakken en baden. Onze Clean primer is speciaal ontwikkeld als hechtingspromotor voor kunststof ondergronden.

Gebruiksaanwijzing: De hechtprimer dun en gelijkmatig aanbrengen d.m.v. een primerbolletje.

  • 3. Kit aanbrengen

Voor het aanbrengen van de kit gebruiken we de ProSeal. Dit is een 100 % zuurvrije siliconen van een hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in 9 trendy kleuren. Onze kitten zijn gemakkelijk te verwerken met bv. 151 Pro Gun of 146 Kitpistool Zwart.

  • 4. Afwerking

Om de voeg perfect mooi af te strijken gebruikt u het CTN® Afstrijkmiddel. Deze is PH Neutraal en tast de kit niet aan. Handige afstrijkspatels kunnen het afstrijken nog eenvoudiger maken.

Deze eenvoudige stappen zullen een kwalitatieve hoogwaardige afdichting realiseren. Een perfect resultaat en een tevreden klant is immers heel veel waard.

Andere toepassingen Pro Seal

Naast het afdichten van sanitaire voegen, gebruikt u Proseal ook voor:

  • Dilatatievoegen (niet overschilderbaar)
  • Afdichten van keramiek tegels
  • Afdichten van randen langs zwembaden

Overtollige lijm en of kitresten?

Spuit de Seal Remover op het oppervlak en laat deze goed inwerken. Vervolgens met een schone doek schoonwrijven om alle vuilresten te verwijderen.