Power Hamerboor SDS Plus 4 Profi Line

ChemTechniek Nederland voegt Power Hamerboren SDS Plus 4 Profi Line toe aan haar assortiment. Deze betonboren zijn zeer robuust en staan garant voor een hoge slijtvastigheid.

Wat is een profi line Hamerboor?

De hamerboren Power zijn robuuste 4-snijder betonboren met SDS Plus aansluiting uit onze Profi Line. Zeer geschikt voor boren in gewapend beton met snelle stofafvoer. De Profi Line Power SDS plus betonboor staat garant voor een hoge slijtvastheid en een uitstekende krachtoverbrenging. De robuuste boorkop boort met gemak in gewapend beton en heeft 4 carbide snijkanten. De boorkop is zo gepositioneerd dat het vastlopen op wapening wordt voorkomen. Daarnaast heeft het een sterke centreerpunt waardoor de positionering zeer precies verloopt. Past direct in alle hamerboormachines met SDS-plus en HILTI TE-C aandrijving.

Alles SDS betonboren uit onze Profi Line hebben het PGM kwaliteitsmerk. Dit houdt in dat deze boren worden geproduceerd volgens de strenge voorschriften en kwaliteits-eisen van het onafhankelijke Duitse instituut Prüfgemeinschaft Mauerbohrer. Boren met deze hamerboren garandeert exacte geometrische gaten voor veilige bevestiging van goedgekeurde pluggen en ankers in beton en metselwerk.

Voordelen van een Profi Line Hamerboor:

  • Vastlopen op bewapening wordt voorkomen
  • Carbide boorkop
  • PGM kwaliteits keurmerk
  • Hoge Slijtvastheid
  • Exact geometrische gaten

Bekijk ons kenniscentrum voor meer uitleg over de verschillende type betonboren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte ontvangen? U kunt ons bereiken op T: 0318-821521 of mail uw vraag aan info@chemtechniek.nl