Voorkom machinestilstand met juiste onderhoud

Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.

Producten van ChemTechniek Nederland bieden zekerheid

Veel bedrijven maken al gebruik van CTN® producten om zo de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun machines te garanderen. De smeermiddelen bijvoorbeeld zijn uitstekende producten die kunnen worden gebruikt in tal van toepassingen zoals zwaarbelaste langzaam lopende lageringen in de grondverzet, landbouwmechanisatie en industrie. Tevens bieden deze smeervetten een hoge temperatuurbestendigheid van maar liefst 150 °C.

Ervaring in de Agrarische sector

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis is CTN® bekend met de problemen die zich voordoen in de agrarische sector. De experts kunnen hierdoor een passend advies geven bij problemen op het gebied van o.a. smeren, verlijming en onderhoud.

CTN Website

CTN® heeft haar website in 2021 geheel vernieuwd. Het is nu mogelijk om online uw bestellingen te doen op het nieuwe bestel platform. Bijkomend voordeel van deze website is dat met een eigen account u eenvoudig uw facturen, orderhistorie en prijzen kunt inzien.

Over CTN®

ChemTechniek Nederland speelt een grote rol in het ontwikkelen van innovatieve technische producten voor de agrarische sector, transport, bouw en constructie. Het assortiment is heel breed en divers. Zo leveren zij o.a. speciale smeermiddelen, voegkitten, tapes, lijmen en chemische verankering. Product, kwaliteit en service staat bij CTN® hoog in het vaandel.

CTN is een bedrijf gevestigd in het midden van het land dat gespecialiseerd is in innovatieve technische producten. Onze producten worden veelal gebruikt door bedrijven in o.a. de:

  • Industrie
  • Agrarische sector
  • Transport sector
  • Bouw en constructie

Eenvoudig bestellen

Deze website is speciaal ontwikkeld zodat bestaande en nieuwe klanten eenvoudig en snel bestellingen kunnen plaatsen. Wij leveren uw bestelling snel en uiterst zorgvuldig. Een bestelling die op werkdagen vóór 16:00 uur is geplaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden.