Hamerboren SDS Plus

SDS-Plus Hamerboren

Hamerboren SDS Max CTN

SDS-Max Hamerboren

SDS Plus Beitels

SDS-Plus Beitels

SDS Max Beitels

SDS-Max Beitels

SDS Betonboren, de professionele betonboor

SDS betonboren zijn essentiële boren voor professionals en doe-het-zelvers die werken in beton en andere harde materialen. Met verschillende typen SDS boren beschikbaar, is het belangrijk om de juiste betonboor te kiezen voor uw gebruik.
ChemTechniek Nederland heeft SDS boren in 2 verschillende productlijnen, Uni+ line & Profiline.

Uni+Line SDS boor

De Uni+Line SDS boor van ChemTechniek Nederland is een veelzijdige SDS betonboor voor universeel gebruik. Verkrijgbaar in SDS Plus en SDS Max aansluiting. De Uni+Line boren hebben een SDS aansluiting en een carbide 45-snijder boorkop. Geschikt voor het boren in (gewapend) beton. Wanneer u op zoek bent naar een professionele SDS Betonboor heeft u met onze Uni+Line de juiste boor in huis.

Profi Line Power SDS betonboor

Onze Power SDS Betonboor is de absolute topper onder de SDS Boren. Onze Power boor valt onder de Profi Line betonboren en zijn geschikt voor het zware werk in gewapend beton en voor de veelvuldige professionele gebruiker. Met SDS Plus en SDS Max en HILTI Te-C aansluiting en PGM kwaliteitsmerk is dit de krachtpatser die u nodig heeft. De boren hebben een hoge slijtvastheid, snelle stofafvoer en een uitstekende krachtoverbrenging. Met gemak wordt er in gewapend beton geboord. Wilt u een offerte ontvangen of advies over uw betonboor dan helpen wij u graag.

Diamantboor

Ook voor uw diamantboor bent u bij ChemTechniek Nederland aan het juiste adres. Met een aanbod van dikwandige en dunwandige diamantboren, kroonboren en droogboren is er altijd een juiste betonboor voor uw klus.

Voordelig inkopen van betonboren

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw betonboren en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!