MSP Lijmt Alles Polymeerkit

MSP Lijmt Alles CTN

MSP Lijmt Alles Polymeerkit

Flexi Bond CTN

Flexi Bond Polymeerkit

Flexi Tack High Tack

Super High Tack CTN

Super High Tack Polymeerkit

Borgmiddelen

Borgmiddelen

Secondelijmen

Secondelijmen

Spuitlijm_CTN

Spuitlijmen

Houtlijmen CTN

Houtlijmen

MS880 Volvlakverlijming

Volvlakverlijming MS880

Afstrijkmiddel van Chemtechniek Nederland

Afstrijkmiddel

Worst 600ml CTN

Dilatatiekit

Lijm en kit verwerkingsmateriaal van Chemtechniek Nederland

Accessoires Lijmen en Kitten

Lijmen

Ons assortiment van lijmen is heel divers en toepasbaar voor diverse bouw- en industriële constructies. ChemTechniek Nederland levert haar lijmen onder het eigen label CTN®. Veel lijmen worden ontwikkeld vanuit de vraag van de klant. Heeft u een specifieke toepassingen? Wij adviseren u graag en denken mee voor het beste eindresultaat.

Welke soorten lijm levert ChemTechniek Nederland?

ChemTechniek Nederland levert diverse soorten lijm voor verschillende toepassingen. Ons aanbod aan lijmen bestaat o.a. uit

  • Polymeerkit
  • Spuitlijm
  • Chemisch Anker
  • Secondelijmen
  • Houtlijm
  • Constructielijm
  • 2-Componentenlijm

Bent u op zoek naar een andere lijm? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Wat moet u weten over lijmen?

Elke lijm heeft uiteraard een eigen specifieke gebruiksaanwijzing en toepassing. Er wordt veel verlijmd. Om een goede verbinding te krijgen spelen verschillende factoren een rol. ChemTechniek Nederland test en ontwikkeld lijmen voor vele toepassingen. Een paar stappen die belangrijk zijn om na te volgen hebben bepaalde lijmen en kitten gemeen. Zo moet de ondergrond altijd schoon en vetvrij zijn. Dit kunt u doen door middel van het gebruik van een ontvetter. Daarnaast speelt temperatuur, flexibiliteit, lijmoppervlak etc. een rol om tot de juiste verbinding te komen.

Polymeerkit, de lijmkit voor de professionals

Een polymeerkit is ook wel bekend onder de naam lijmkit, montagekit of een ms-polymeerlijm.
Polymeerkitten zijn flexibele lijmen gebaseerd op MS-Polymeer technologie. De lijmen zijn gemakkelijk te verwerken en geschikt voor talloze toepassingen. Doordat de lijmen oplosmiddelvrij zijn is deze zeer geschikt voor het verlijmen van EPS, isolatiemateriaal. Een polymeerkit is er in verschillende varianten, voor verschillende toepassingen. Zo zijn er polymeerlijmen voor gevelplaatverlijming, lijmkitten voor dilatatievoegen, voor het verlijmen van EPDM, EPS, trespa, metaal, hout, natuursteen en veel meer. Een lijmkit is overschilderbaar, in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook in een High Tack variant.

Toepassingen lijmen

Wanneer u metaal op metaal wilt lijmen kan dat met meerdere lijmsoorten. Het is afhankelijk van de toepassing. Zo kunt u metaal op metaal verlijmen met b.v. een 2 componenten MMA lijm, zoals de CTN300. U kunt het ook verlijmen met een flexibele polymeerkit, zoals MSP Lijmt Alles of Flexi Bond. Wanneer er grote oppervlaktes verlijmd moeten worden, dan kan de volvlakverlijming ook een goede keuze zijn. EPS of EPDM lijmen? Ook het verlijmen van EPS en EPDM is mogelijk, hier zijn ook diverse soorten voor. Ook voor het lijmen van trespa, verlijmen van steenstrips en andere specifieke lijmklussen staan wij u graag met advies bij.

Advies over CTN® lijmen en kitten

ChemTechniek Nederland heeft jarenlange ervaring in het adviseren van diverse lijm en kitsoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Daarnaast testen wij veel voor onze klanten. Om een juist advies uit te kunnen brengen is het belangrijk om de toepassing of klus zo goed mogelijk te beschrijven. Zo kunnen meerdere factoren invloed hebben op het eind resultaat. Gaat u binnen of buiten verlijmen? Is het een liggende, dragende of staande constructie? Moet de verlijming flexibel zijn, of juist niet? Heeft u een lijmproject waarbij u graag advies wilt? Wij helpen u graag. Bel 0318-821521 of stuur een e-mail naar info@chemtechniek.nl.

Voordelig inkopen van lijmen voor uw project

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw lijmen en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!