Rapid Cleaner Koudontvetter CTN

Rapid Cleaner

Solvent Cleaner CTN

Solvent Cleaner

Xtreme Clean Hogedruk Ontvetter CTN

Xtreme Clean

Clean Primer CTN

CTN Clean Primer

Siliconen Reiniger Ontvetter CTN

Siliconen Reiniger Ontvetter

Ontvetters voor industriële toepassingen

Ontvetters zijn onmisbaar als het gaat om het effectief verwijderen van vet, olie en vuil. Deze producten spelen een cruciale rol in de industriële sector, waar ze bijdragen aan efficiëntie, veiligheid en de levensduur van diverse machines en processen. Ontdek onze veelzijdige reeks ontvetters, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

CTN ontvetters worden ingezet voor diverse doeleinden, variërend van het ontvetten van oppervlakken voor behandeling tot het reinigen van remstukken en diverse machines. Tot aan de voorbereiding van het aanbrengen van lijmen en kitten.

Ontvetting van machines en apparatuur

Onze industriële ontvetters worden gebruikt om machines en apparatuur grondig schoon te maken. Regelmatig onderhoud met ontvetters zorgt voor soepele werking en vermindert slijtage.

Ontvetten voor het lijmen en kitten

Onze ontvetters zijn ideaal voor het voorbereiden van oppervlakken voor het aanbrengen van lijm of kit. Een goed ontvet oppervlak zorgt voor optimale hechting.

CTN ontvetters

We bieden verschillende ontvetters aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Twijfelt u over uw toepassing? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze ontvetter.

Solvent cleaner

De Solvent Cleaner is een krachtige ontvetter die olie, vet, tectyl, teer, lijm- en kitresten moeiteloos verwijdert. De Solvent Cleaner verdampt snel en laat geen residu achter. Daardoor is deze perfect te gebruiken bij het verwerken van polymeerkitten.

Xtreme clean

De Xtreme Clean is een hoge druk ontvetter, ideaal voor het reinigen en ontvetten van remonderdelen. Het droogt snel en laat geen residu achter. De krachtige straal zorgt voor een snel en schoon oppervlak.

Rapid cleaner

De Rapid Cleaner is een koud-ontvetter en dieptereiniger, geschikt voor zware vervuiling en oliën. Te gebruiken in een ontvetterbak als onderdelenreiniger, in schrobmachines als vloerreiniger en vele andere toepassingen. Goedgekeurd voor gebruik in de levensmiddelenindustrie, maar niet geschikt voor glas, spiegels en gelakte oppervlakken.

Siliconen reiniger ontvetter

Deze ontvetter is perfect voor het snel reinigen van tegels, glas en metalen. Wordt veel gebruikt voor het aanbrengen van ProSeal siliconenkit of CTN Polymeerlijmen.

Clean primer

De CTN Clean Primer combineert reiniging en primeren in één, wat de hechting op verschillende materialen aanzienlijk verbetert. Het biedt UV-bescherming en corrosiewering.

Bestel nu uw ontvetters

Bent u geïnteresseerd in onze professionele ontvetters? Vraag direct een offerte aan of plaats uw bestelling in ons vernieuwde bestelportaal. Voor verdere vragen zijn we bereikbaar via e-mail op info@chemtechniek.nl of telefonisch op 0318-821 521. Wij helpen u graag verder.

Voordelen CTN bestelportaal

Ons bestelportaal is een krachtige tool die uw bedrijf tal van voordelen biedt, waardoor het beheer van uw bestellingen en voorraad eenvoudiger en efficiënter wordt dan ooit tevoren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van ons bestelportaal:

  • Inzicht in bestellingen
  • Voorraadbeheer
  • Eigen prijzen raadplegen
  • Het gehele assortiment inzien
  • Offerte aanvraag

Kortom, ons bestelportaal biedt u de controle en het gemak die u nodig heeft om uw inkoop- en bestelprocessen te optimaliseren. Het stelt u in staat om uw bedrijfsvoering te verbeteren, kosten te beheersen en snel en efficiënt te reageren op de behoeften van uw onderneming. Ontdek de voordelen van ons bestelportaal en laat het u helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.