Rapid Cleaner Koudontvetter CTN

Rapid Cleaner

Seal Remover Lijm en Kit Verwijderaar CTN

Seal Remover

Super Wax CTN

Super Wax

Foam Cleaner Schuimreiniger CTN

Foam Cleaner

RVS Cleaner CTN

RVS Cleaner

Handy Cleaners CTN

Handy Cleaners

Werkplaatspapier Blauw

Werkplaatspapier Blauw 3-laags

Industriele Handzeep Garagezeep CTN

Industriele Handreiniger

Truckwash Vrachtwagen Cleaner

Truck Wash Hogedruk

Airlaid Poetsdoeken Dispenser CTN

Airlaid Poetsdoeken dispenser

Reinigers van CTN®

Reinigers zijn er in vele varianten en voor ontzettend veel verschillende toepassingen. De reinigers van CTN® zijn geschikt en ontworpen voor professionele en industriële toepassingen. Zo is er voor elke branche een reiniger beschikbaar. Voor zowel het reinigen van handen, gereedschap als allerlei oppervlakten en meer.

Reinigers en Ontvetters

Er zijn reinigers en ontvetters voor diverse toepassingen. Wanneer gebruik je een ontvetter en wanneer een reiniger? Veel reinigers zijn ook ontvetters, wat de keuze soms lastig maakt.

Ontvetten
Ontvetten is belangrijk voordat er gelijmd, gekit of gespoten moet worden. Dit heeft alles met hechting te maken. Op het oog zijn niet altijd vetten te zien, maar er kan ook b.v. huidvet achtergelaten worden op een oppervlak. Aan vet hecht niets, vandaar dat er altijd ontvet moet worden om hechting van lijm, kit of verf te verbeteren. In sommige gevallen wordt er ook nog een primer als hechtingsverbeteraar ingezet.

Ontvetters zijn er op oplosmiddelbasis, deze vervliegen snel en zo is het oppervlakte altijd snel weer droog. Daarnaast worden deze ontvetters ook ingezet voor het verwijderen van teerresten en lijmresten. Ontvetters zijn er ook op waterbasis. Afhankelijk van de toepassingen adviseren wij u graag het juiste product.

Reinigen
Reinigen gebeurt wanneer er vervuiling optreedt, dit kan zware vervuiling zijn of oppervlakte vervuiling. Onze reinigers hebben een dieptewerking dat het vuil tot diep uit de poriën trekt. Zelfs de meest zware vervuiling is hiermee op te lossen.

Daarnaast zijn er diverse reinigers die ook een beschermende laag nalaten. De volgende reinigers zijn te verkrijgen.

  • Glasreiniger | Foam Cleaner
  • Rapid Cleaner | Dieptereiniger&Ontvetter
  • RVS Cleaner
  • Super Wax
  • Lijm- en kit verwijderaar
  • Truckwash
  • Handzeep Industrie
  • Handscrubs – geen water nodig

Verwerken van Reinigers

Hoe verwerk je een reiniger? Een reiniger kan b.v. in een schrobmachine bijgevoegd worden, zodat grote oppervlakken gemakkelijk schoon worden. Ook als toevoeging in een ontvetterbak als onderdelenreiniger is een veel gebruikte manier.
Door middel van pluisvrije doeken of poetsdoeken van tricot is het reinigen van een oppervlakte snel en makkelijk gedaan.

Voordelig inkopen van reinigers

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw reinigers en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!