High Tef 80 Teflonspray

High Tef 80 Teflonspray

High Tef 80 Teflonspray

MS-500 Multi Super Spray CTN

MS-500 Multispray Super

Cutting Oil CTN

Cutting Oil

DB-100 Kruipolie CTN

DB-100 De-Block Oil Kruipolie

High Power Grease CTN

High Power Grease

Ceramic Grease CTN

Ceramic Grease

Montagepasta met kwastje

Siliconenspray

SP85 Siliconenspray

Easy Weld Lasspray CTN

Easy Weld Lasspray

NSF Smeermiddelen CTN

NSF Smeermiddelen

Smeermiddelen voor professioneel gebruik

Voor professionele smeermiddelen bent u bij ChemTechniek Nederland aan het juiste adres. Van smeermiddelen voor zwaarbelaste toepassingen, langzaam lopende lagers of een goede kruipolie, wij hebben het. Wanneer verschillende delen over elkaar heen bewegen ontstaat er warmte of wrijving met slijtage tot gevolg. Door de juiste smeermiddelen toe te passen heeft u een duurzame werking van uw materieel en meer.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten smeermiddelen elk voor hun eigen toepassing. Zo kan de temperatuurbestendigheid en bv. de viscositeit een groot verschil maken. Is het een algemene smering, moet het koelen, of is er alleen een dunne filmlaag nodig?
Veel gebruikte smeermiddelen zijn o.a.;

  • MS-500 – Universele Smering
  • Ceramic Grease – Keramische smering
  • High Tef 80 – op basis van PTFE
  • High Power Grease – Open Gear Vet
  • SP-85 – Siliconenspray
  • Cutting Oil – Boor- en snijolie
  • DeBlock Oil – Kruipolie

Daarnaast zijn vele smeermiddelen in spuitbus ook te koop in vetpatronen of met NSF keuring voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

Oude smeerresten verwijderen

Wilt u uw machine op nieuw vet zetten? In sommige gevallen is het nodig dat het oude vet eerst verwijderd wordt. Door middel van een ontvetter kunnen oude smeerresten verwijderd worden. Dit kan een ontvetter op oplosmiddelbasis zijn of op waterbasis. Wilt u advies over welke ontvetter u het beste kunt gebruiken? Bel met 0318-82152 of stuur ons een e-mail. Wij adviseren u graag.

Voordelig inkopen van smeermiddelen voor uw project

ChemTechniek Nederland als leverancier van uw smeermiddelen en andere verbruiksartikelen? Koop voordelig en rechtstreeks bij de ontwikkelaar. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is ChemTechniek Nederland een betrouwbare leverancier op het gebied van lijm, kit, smeermiddelen en meer. Zo bieden wij magazijn ontzorging, hebben wij onze eigen bezorgdienst en een handig webportaal waarin u uw eigen prijzen, favorietenlijsten, orders en dergelijke terug kunt zien. ChemTechniek Nederland levert uit voorraad, wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Bent u nog geen klant? Meld u aan op info@chemtechniek.nl en wij zetten een account voor u klaar. Liever eerst een offerte ontvangen of bezoek van één van onze technisch adviseurs? Wij denken graag met u mee!