Diamant Zaagbladen

DG10 Keramiek Diamantdoorslijpschijf

DG10 Keramiek Doorslijpschijf

DG10 Keramiek slijpschijf, extra dunne doorslijpschijven speciaal ontwikkeld voor droog slijpen en biedt in een breed toepassingsgebied een maximum aan vermogen en nauwkeurigheid. Met een gesloten turbo slijprand, dat extreem korte doorslijptijden en zuivere snijranden mogelijk maakt. Deze schijven zijn bijzonder geschikt voor het slijpen in keramiek, geglazuurde tegels, porselein en geschikt voor het slijpen in hardgebakken tegels, graniet en marmer. U gebruikt de DG10 diamantschijf in uw haakse slijper. Vanaf diameter 300 mm de zaagtafel.

DG15 Diamantdoorslijpschijf Keramiek

DG15 Diamantschijf

DG15 is een diamantdoorslijpschijf met zeer hoge snijsnelheden. De verstevigde stalen kern garandeert een nauwkeurige snede en een zuivere snijrand. Te gebruiken op Tegels, Keramiek, Graniet, Porselein, Marmer, Geglazuurde tegels, Hardgebakken tegels.

DG55 Diamantschijf Natuursteen

DG55 Diamantschijf

DG55 is een licht slijpende allrounder voor natuurstenen. De gesloten turbo slijprand maakt een hoge snijsnelheid mogelijk en maakt daarnaast zuivere snijranden.

DG70 Diamantschijf Beton

DG70 Diamantschijf

DG70 diamantschijf is een voordelige doorslijpschijf voor beton. Te gebruiken in een haakse slijper. Voor nat en droog slijpen. Geschikt voor gebruik in beton, straatklinkers en stoeptegels.

LD1 Diamantschijf Keramiek

LD1 Diamantschijf Keramiek

De LD1 is een extra dunne diamantdoorslijpschijf geschikt voor het slijpen in tegels en keramiek. De diamantschijf heeft een doorlopend segment van 5.0 mm hoog. Met de LD1 verkrijgt u een extreem snelle snede en zuivere snijranden. Daarnaast geeft de LD1 weinig stof.

LD40 Diamantzaag Universeel Beton

LD40 Diamantzaagblad

LD40 Diamantzaag voor korte slijptijden in Beton en Graniet. Geschikt voor nat en droog slijpen. Heeft een lange levensduur en een breed toepassingsgebied: – Graniet – Hardbeton – Straatkeien – Metselbakstenen – Beton – Straatklinkers -Hardsteen – Stoeptegels – Middelharde metselbakstenen. Reduceerring voor asgatdiameter 20 mm wordt bij elke verpakking meegeleverd, m.u.v. de diamantzaag op asgat 20.0 mm. Diameter 125 ook in X-Lock uitvoering beschikbaar.

LD45 Diamantzaag Universeel beton

LD45 Diamantzaagblad

LD45 Diamantzaagblad speciaal ontwikkeld voor het gebruik op zaagtafels en benzine motorslijpers. Voor het moeiteloos slijpen in hard beton, harde straatkeien, metselbakstenen, gewapend beton, betonstaal, beton, straatklinkers, stoeptegels etc. De LD45 is voor droog- en nat slijpen, heeft een lange levensduur en hoge snijsnelheid. De gesmede segmenten 11 mm zorgen voor een minimum aan trilling.

LD60 Diamantschijf Asfalt

LD60 Diamantschijf

LD60 Diamantdoorslijpschijf. Met gesmede segmenten, dit zorgt voor een minimum aan trilling tijdens de werkzaamheden. Hoge veiligheid tegen ondersnijding door diepe beschermsegmenten.

LD70 Diamantdoorslijpschijf Asfalt

LD70 Diamantschijf

LD70 Diamantschijf geschikt voor: Mobiele slijper met benzine motor en Voegenzaagmachine. Hoog veiligheidsniveau dankzij diepe beschermsegmenten. ​Nat en droog slijpen

Eigenschappen

Details