Machine onderhoud met de producten van ChemTechniek Nederland

Machinestilstand door defect werktuig kost veel tijd en geld, zeker voor de agrarische sector is dit van toepassing. Een machinestilstand moet dan ook te allen tijde voorkomen worden, zelfs in zware omstandigheden.

Om deze reden heeft ChemTechniek Nederland producten zoals verschillende smeermiddelen ontworpen, deze producten zijn essentieel voor een goed onderhoud aan machines. Al veel bedrijven maken gebruik van de  CTN producten voor onderhoud, met deze producten garanderen de bedrijven de betrouwbaarheid van hun machines. De smeermiddelen worden gebruikt in verschillende toepassingen zoals zwaarbelaste en langzaam lopende lageringen in de grondverzet, landbouwmechanisatie en industrie. Deze smeermiddelen hebben een hoge temperatuurbestendigheid en kunnen tot wel 150 graden langdurig weerstaan.

ChemTechniek Nederland kan u binnen de smeermiddelen een aantal producten aanbieden. Zoals bijvoorbeeld:

  • High Tef 80: Geschikt voor duurzame smering reiniging en bescherming van snel lopende machine delen en tevens geschikt voor zware belastingen en fijne mechanismen. Op basis van PTFE.
  • MS-500: Wordt gebruikt voor het onderhouden, smeren en beschermen van machines, de MS-500 is een niet lekkende vloeistof die op een snelle manier vocht uit de kleinste poriën haalt.
  • High Power Grease: In eerste instantie is de High Power Grease vloeibaar bij het aanbrengen zodat het diep tussen delen kan dringen. Perfect geschikt voor het smeren van delen waar metaal op metaal wrijft.
  • Protef Grease: Toepasbaar in zowel open als gesloten systemen en wordt vooral ingezet waar hoogwaardig blijvende smering noodzakelijk is.
  • MP400: Multipower grease (MP400) is een hoogwaardig smeervet wat wordt ingezet voor zeer zwaar belaste toepassingen.

Ervaring in de agrarische sector

Dankzij jarenlange ervaring heeft ChemTechniek Nederland genoeg kennis opgedaan om bekend te zijn met de problemen die zich voordoen in de agrarische sector. Onze experts hebben dan ook het juiste advies voor u klaar staan bij problemen op het gebied van smeren en onderhoud.

CTN bestelportaal

ChemTechniek Nederland heeft sinds kort een vernieuwd bestelportaal waar u al uw eerdere en open bestellingen in kunt zien, nog veel meer voordelen van het nieuwe bestelportaal vindt u in deze blog.

Over CTN®

ChemTechniek Nederland houdt zich erg bezig met het ontwikkelen van innovatieve technische producten voor de agrarische, transport, bouw en constructie sectoren. Het ChemTechniek assortiment is erg breed en divers. Zo levert ChemTechniek o.a. speciale smeermiddelen, voegkitten, tapes, lijmen en chemische verankering. Product, kwaliteit en service zijn voor ChemTechniek Nederland erg belangrijk.

CTN is een bedrijf gevestigd in het midden van het land dat gespecialiseerd is in innovatieve technische producten. Onze producten worden veelal gebruikt door bedrijven in o.a. de:

  • Industrie
  • Agrarische sector
  • Transport sector
  • Bouw en constructie

Eenvoudig bestellen

Via het ChemTechniek Nederland webportaal kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer u een bestelling vóór 16.00 op een werkdag bestelt zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Heeft u uw pakket direct nodig? Dan kunt u uw pakket ook op Inductorstraat 8 te Veenendaal afhalen!

Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben staan wij u graag te woord via info@chemtechniek.nl of telefonisch op 0318-821521